Ve šlehací míse promícháme žloutky, cukr, prášek do pečiva a šleháme zhruba 4 minuty až vznikne hustá pěna - zvětší svůj objem a zesvětlá. Ušlehanou pěnu dáme do uzavřené nádoby a necháme odležet v lednici do druhého dne.
Následující den k vychlazené pěně přidáme mouku a další cukr a vypracujeme těsto. Zapneme troubu na 180°C. Na pomoučeném vále vyválíme z těsta plát o síle 5 mm a postupně z něj vykrájíme různé tvary, které vyrovnáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme ve vyhřáté troubě a hlídáme dokud cukroví nevyskočí. Pak snížíme teplotu na 160 °C a cukroví jen dosušíme. Jedná se o jakousi obdobu rakviček, ovšem bez nutnosti použít k pečení formičky.
Přeji dobrou chut'!