logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Nugát

10. září 2016
662 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nepečené Velikonoční Vánoční Cukroví
Úvod

Kvalitní nugát lze připravit i doma.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 160 g moučkového cukru
  • 60 g másla
  • vejce
  • 160 g mletých sucharů
  • 3 polévkové lžíce kakaa
  • 2 polévkové lžíce rumu
  • vanilkový cukr
  • čokoládovou polevu

Utřeme máslo s cukrem. Vmícháme do něj vejce, suchary, kakao, rum, van.cukr a vypracujeme hmotu. Z hmoty vyválíme placku. Ve vodní lázni rozehřejeme čokoládovou polevu a tou placku polijeme. Vznikne nugát, který necháme v chladu ztuhnout a pak ho nakrájíme na čtverečky.

 

Přeji dobrou chuť !

Mohlo by vás zajímat
Citrónové těsto
Citrónové těsto
Sněhové pusinky
Sněhové pusinky
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Makové těsto
Makové těsto
Pudinkové plněné kaštanovým krémem
Pudinkové plněné kaštanovým krémem

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty