logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Nugát

10. září 2016
645 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nepečené Velikonoční Vánoční Cukroví
Úvod

Kvalitní nugát lze připravit i doma.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 160 g moučkového cukru
  • 60 g másla
  • vejce
  • 160 g mletých sucharů
  • 3 polévkové lžíce kakaa
  • 2 polévkové lžíce rumu
  • vanilkový cukr
  • čokoládovou polevu

Utřeme máslo s cukrem. Vmícháme do něj vejce, suchary, kakao, rum, van.cukr a vypracujeme hmotu. Z hmoty vyválíme placku. Ve vodní lázni rozehřejeme čokoládovou polevu a tou placku polijeme. Vznikne nugát, který necháme v chladu ztuhnout a pak ho nakrájíme na čtverečky.

 

Přeji dobrou chuť !

Mohlo by vás zajímat
Kokosové kostky tmavé
Kokosové kostky tmavé
Žloutkové cukroví
Žloutkové cukroví
Žabí huby
Žabí huby
Linecké plněné ovocnou náplní
Linecké plněné ovocnou náplní
Kávové cupcakes
Kávové cupcakes

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty