logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Pudinkový krém s máslem bez laktózy

17. únor 2017
6792 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bez laktózy Krémy, gely, polevy
Úvod

Pudinkový krém s máslem bez laktózy Obrázek 1

Kvalitní a chutný krém, kterým můžete plnit například věnečky nebo nejrůznější řezy z listového těsta.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Připravíme si:

  • pečící papír ve tvaru kola ( o trochu větší než hrnec )

Suroviny:

  • 250 ml mléka bez laktózy - pokud nejste alergik, použijte klasické
  • 100 g krupicového cukru
  • 100 g změklého másla bez laktózy - pokud nejste alergik, použijte obyčejné
  • 1 vanilkový bezlepkový pudink

Do hrnce nalijeme 2/3 mléka, přisypeme cukr a dáme vařit. Zatím v misce smícháme pudinkový prášek se zbytkem mléka. Jakmile se mléko s cukrem začne vařit, přelijeme do něj pudink a mícháme dokud nezhoustne. Pudink odstavíme z plotny, přikryjeme pečícím papírem a necháme při pokojové teplotě vychladnout. Zakrytí pudinku je důležité proto, aby na povrchu neokoral. Okoralou část bychom museli odstranit, aby později v krému nezůstaly hrudky. Vychladlý pudink přeneseme do šlehací mísy a krátce šleháme. Pak přidáme ještě máslo a vyšleháme ve finální krém.

Tip: Krémem naplňte věnečky z pohankové mouky.   

Mohlo by vás zajímat
Kiwi sušenky bezlepkové
Kiwi sušenky bezlepkové
Kukuřičný korpus bezlepkový
Kukuřičný korpus bezlepkový
Slovenský krém
Slovenský krém
Pistáciový krém II.
Pistáciový krém II.
Pohankový bezlepkový korpus s rýžovými vločkami
Pohankový bezlepkový korpus s rýžovými v...

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty