logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Rýžový korpus bezlepkový

10. leden 2017
1791 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Racionální Bez laktózy Bezmléčné Korpusy Bezlepkové
Úvod

Rýžový korpus bezlepkový Obrázek 1

Korpus je vhodný při alergii na lepek a laktózu. Je lehký a nadýchaný.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Připravíme si:

  • dortovou formu o průměru 20 cm
  • olej ve spreji

Suroviny:

  • 6 vajec
  • 12 polévkových lžic krupicového cukru
  • 1/2 prášku do pečiva
  • 12 polévkových lžic rýžové mouky - Kaufland ( modrý obal )

Zapneme troubu na 190 °C. Ve šlehací míse vyšleháme vejce s cukrem v hustou pěnu. Směs zvětší svůj objem a zesvětlá. Zatím vystříkáme formu olejem ve spreji a v misce smícháme mouku s práškem do pečiva. Do vyšlehané pěny přisypeme připravenou mouku a vše krátce promícháme.

Hotovou hmotu přeneseme do připravené formy a pečeme ve vyhřáté troubě cca 40 minut. Protože každá trouba peče trochu jinak, musíme těsto hlídat!! Zda je korpus upečený, poznáme zapíchnutím špejle do jeho středu. Po vytažení musí být špejle suchá. Upečený korpus necháme řádně vychladnout a dále jej zpracujeme.

 

Přeji dobrou chuť !

Mohlo by vás zajímat
Fit müsli
Fit müsli
Banánový korpus
Banánový korpus
Šlehačkový korpus kakaový
Šlehačkový korpus kakaový
Škvarkové cukroví
Škvarkové cukroví
Kukuřičný korpus bezlepkový
Kukuřičný korpus bezlepkový

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty