logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Šlehačkovo-pudinkový krém s mascarpone

13. listopad 2016
16803 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Šlehačkové Krémy, gely, polevy
Úvod

Šlehačkovo-pudinkový krém s mascarpone Obrázek 1

Tento krém je lehký a chuťově vynikající. Je vhodný ke konzumaci i v horkých letních měsících.

 

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 250 ml rostlinné či živočišné šlehačky
  • 250 g mascarpone
  • polévkovou lžící pudinku za studena v prášku
  • polévkovou lžíci moučkového cukru ( může být i více )

Veškeré suroviny smísíme ve šlehací míse a vyšleháme z nich krém.

Tip: Jelikož je tento krém hladké konzistence, plníme jím například dorty a řezy a je rovněž vhodný ke zdobení za pomoci cukrářského sáčku s hladkou trubičkou. Je možné jej kombinovat s nejrůznějším ovocem. Prvotřídní záležitost vytvoříte kombinací s levandulovým korpusem!

Mohlo by vás zajímat
Kofila krém
Kofila krém
Nugátové kostky
Nugátové kostky
Nugátový krém III
Nugátový krém III
Vita dort
Vita dort
Slovenský krém
Slovenský krém

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty