logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Šlehačkovo-pudinkový krém s mascarpone

13. listopad 2016
15813 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Šlehačkové Krémy, gely, polevy
Úvod

Šlehačkovo-pudinkový krém s mascarpone Obrázek 1

Tento krém je lehký a chuťově vynikající. Je vhodný ke konzumaci i v horkých letních měsících.

 

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 250 ml rostlinné či živočišné šlehačky
  • 250 g mascarpone
  • polévkovou lžící pudinku za studena v prášku
  • polévkovou lžíci moučkového cukru ( může být i více )

Veškeré suroviny smísíme ve šlehací míse a vyšleháme z nich krém.

Tip: Jelikož je tento krém hladké konzistence, plníme jím například dorty a řezy a je rovněž vhodný ke zdobení za pomoci cukrářského sáčku s hladkou trubičkou. Je možné jej kombinovat s nejrůznějším ovocem. Prvotřídní záležitost vytvoříte kombinací s levandulovým korpusem!

Mohlo by vás zajímat
Tunel
Tunel
Karamel
Karamel
Ganache z tmavé čokolády
Ganache z tmavé čokolády
Mandlovo-čokoládový krém
Mandlovo-čokoládový krém
Nugátový krém II.
Nugátový krém II.

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty