logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Jogurtový korpus

17. srpen 2016
2556 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korpusy
Úvod

Jogurtový korpus Obrázek 1

Nadýchaný a vláčný korpus.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Připravíme si:

  • dortový korpus o průměru 20 cm
  • olej ve spreji

Suroviny:

  • 4 vejce
  • 8 polévkových lžic cukru
  • 12 polévkových lžic polohrubé mouky
  • 375 ml kvalitního bílého jogurtu
  • 2 kávové lžičky prášku do pečiva

Zapneme troubu na 180°C a vyšleháme vejce s cukrem v hustou pěnu. Během šlehání vystříkáme formu olejem ve spreji.

Smícháme mouku s práškem do pečiva, do vyšlehané pěny přidáme jogurt a krátce zamícháme. Přidáme mouku, opět zamícháme a připravenou hmotou naplníme formu.

Dáme péct do vyhřáté trouby. Upečený korpus vytáhneme z trouby a necháme vychladnout. Zda je korpus upečený, poznáme zapíchnutím špejle do jeho středu - po vytažení musí zůstat suchá. V takovém případě je korpus hotov. S dalším zpracováním je nejlépe počkat až do dalšího dne - korpus se vám bude lépe krájet.

 

Přeji dobrou chuť !

Tip:

Pokud chcete být styloví, použijte tento korpus v kombinaci s krémem Jovo a nezapomeňte na ovoce.

Mohlo by vás zajímat
Banánovo-čokoládový korpus
Banánovo-čokoládový korpus
Arašídový korpus
Arašídový korpus
Rýžový korpus bezlepkový
Rýžový korpus bezlepkový
Pohankový bezlepkový korpus s rýžovými vločkami
Pohankový bezlepkový korpus s rýžovými v...
Pudinkový korpus dia
Pudinkový korpus dia

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty