logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Krém z ricotty a tvarohu

9. prosinec 2016
15681 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Šlehačkové Krémy, gely, polevy
Úvod

Krém z ricotty a tvarohu Obrázek 1

Netradiční krém, který si svou lahodnou chutí získává stále více fanoušků.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 250g ricotty
  • 250g tučného tvarohu
  • 250ml rostlinné šlehačky
  • 4 polévkové lžíce krupicového cukru

Do šlehače dáme rostlinnou šlehačku s cukrem a vyšleháme ji do tuha. Pak přidáme ostatní suroviny a opět krátce šleháme až vznikne krém. Ten můžeme dále ochutit různými ochucovacími pastami nebo obarvit potravinářskými barvami.

Tento krém není vhodný pod potahovací hmotu, je zapotřebí máslového mantinelu!!

 

Přeji dobrou chuť !

Tip: Vyzkoušet jej můžete s mrkvovým korpusem, případně s čokoládovým korpusem z bílé čokolády - přidáním ovoce rozhodně nic nepokazíte.

Mohlo by vás zajímat
Jahodový krém
Jahodový krém
Jablečný řez se skořicí
Jablečný řez se skořicí
Pudinkový krém s máslem bez laktózy
Pudinkový krém s máslem bez laktózy
Nugátový krém II.
Nugátový krém II.
Krém mascarpone
Krém mascarpone

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty