Zapneme troubu na 180°C a vyšleháme vejce s cukrem v hustou pěnu. Během šlehání vystříkáme formu olejem ve spreji.
Smícháme mouku s práškem do pečiva, do vyšlehané pěny přidáme jogurt a krátce zamícháme. Přidáme mouku, opět zamícháme a připravenou hmotou naplníme formu.
Dáme péct do vyhřáté trouby. Upečený korpus vytáhneme z trouby a necháme vychladnout. Zda je korpus upečený, poznáme zapíchnutím špejle do jeho středu - po vytažení musí zůstat suchá. V takovém případě je korpus hotov. S dalším zpracováním je nejlépe počkat až do dalšího dne - korpus se vám bude lépe krájet.
Přeji dobrou chuť !
Tip:
Pokud chcete být styloví, použijte tento korpus v kombinaci s krémem Jovo a nezapomeňte na ovoce.