logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Pudinkový korpus bezlepkový

6. leden 2017
1103 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korpusy Bezlepkové
Úvod

Pudinkový korpus bezlepkový Obrázek 1

Tento korpus je vhodný při alergii na lepek. Je to vláčný, pórovitý korpus skutečně chutnající po použitém pudinku.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Připravíme si:

  • dortovou formu o průměru 20 cm
  • olej ve spreji

Suroviny:

  • 6 vajec
  • 12 polévkových lžic krupicového cukru
  • špetku pomerančové kůry
  • 4 vanilkové pudinky
  • 1/2 prášek do pečiva
  • 6 polévkových lžic mouky - zn.Mantera - bílý obal se zeleným nápisem ( zdravá výživa )
  • 150 ml podmáslí

Zapneme troubu na 190 °C. Do šlehací mísy dáme vejce s cukrem a vyšleháme v hustou pěnu. Zatím v misce smícháme veškeré sypké suroviny a pečící formu vystříkáme olejem ve spreji. Jakmile je pěna vyšlehaná, snížíme chod stroje, přilejeme podmáslí a krátce promícháme. Pak přidáme sypkou směs a opět zamícháme.

Vzniklou hmotu přeneseme do dortové formy a dáme péct do vyhřáté trouby. Pečeme cca 45 minut. Čas je však jen orientační, takže musíme těsto hlídat!! Zda je korpus správně upečený, poznáme zapíchnutím špejle do jeho středu. Špejle musí být po vytažení suchá. Upečený korpus necháme řádně vychladnout a můžeme jej dále zpracovat.

 

Přeji dobrou chuť !

Mohlo by vás zajímat
Mrkvový korpus
Mrkvový korpus
Banánovo-čokoládový korpus
Banánovo-čokoládový korpus
Rýžový korpus bezlepkový
Rýžový korpus bezlepkový
Pomerančový korpus
Pomerančový korpus
Čokoládový korpus bezlepkový
Čokoládový korpus bezlepkový

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty