logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Nugátové špičky

10. září 2016
479 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nepečené Velikonoční Vánoční Řezy a zákusky
Úvod

Cukroví s výraznou a nezaměnitelnou chutí.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Připravíme si:

  • sáček s řezanou trubičkou

Suroviny:

  • 250 g oříškovo-čokoládové pomazánky - nugety
  • 100 g másla
  • 2 polévkové lžíce vaječného koňaku
  • čokoládovou polevu

Z nugety a změklého másla vyšleháme krém, přidáme vaječný koňak a opět krátce šleháme. Krémem naplníme sáček s trubičkou a na pečícím papíře postupně vytvarujeme špičky. Vložíme je do mrazáku, aby řádně ztuhly. Ve vodní lázni rozehřejeme čokoládovou polevu, vytáhneme z mrazáku špičky a ještě zmrzlé je polevou potáhneme a necháme opět ztuhnout. 

 

 

Přeji dobrou chut'!

Mohlo by vás zajímat
Ořechové doutníky
Ořechové doutníky
Citrónový krém
Citrónový krém
Malinový strakáč
Malinový strakáč
Indián
Indián
Sušenky kynuté pod vodou
Sušenky kynuté pod vodou

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty