logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Šlehačkové cukroví

17. září 2016
1383 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bezvaječné Velikonoční Vánoční Cukroví
Úvod

Šlehačkové cukroví Obrázek 1

Jemná a lahodná záležitost, jejíž přípravu zvládnete snadno a rychle.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Na těsto:

  • 250 ml smetany ke šlehání ( 33% tuku )
  • 400 g hladké mouky
  • 250 g 100% tuku

Na obalení:

  • moučkový a vanilkový cukr

Troubu zapneme na 220°C. Do mísy dáme veškeré suroviny a vypracujeme z nich těsto. Na pomoučeném vále vyválíme z těsta plát a vykrájíme z něj různé tvary, které narovnáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme ve vyhřáté troubě, dokud cukroví nezačne zlátnout. Ještě horké obalíme v cukrové směsi a po vychladnutí naskládáme do krabice. Jednotlivé vrstvy cukroví je lépe proložit pečícím papírem či ubrousky.

 

 

Přeji dobrou chut'!

Mohlo by vás zajímat
Jahodové těsto
Jahodové těsto
Kokosové ořechy
Kokosové ořechy
Čokoládové cupcakes
Čokoládové cupcakes
Citrónové těsto
Citrónové těsto
Knoflíky
Knoflíky

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty