logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Krém Kaštan

5. únor 2017
4835 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Krémy, gely, polevy
Úvod

Krém Kaštan Obrázek 1

Čokoládový máslový krém, který se hodí k plnění dortů, řezů, zákusků a rozličného cukroví. Díky jeho hladké konzistenci s ním lze dorty, řezy i cupcakes rovněž zdobit. 

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 2 změklá másla
  • 6 tyčinek Kaštany
  • 200 g moučkového cukru - množství zvolte dle toho, jak sladké krémy máte rádi

Ve vodní lázni rozehřejeme všechny Kaštany. Změklé máslo vyšleháme s cukrem a rozpuštěné Kaštany do něj přidáme. Vzniklou směs šleháme tak dlouho, dokud nevznikne finální krém.

Mohlo by vás zajímat
Ganache z tmavé čokolády
Ganache z tmavé čokolády
Kofila krém
Kofila krém
Nugátový krém III
Nugátový krém III
Čokoládová poleva
Čokoládová poleva
Pomerančový krém
Pomerančový krém

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty