Do většího hrnce nalijeme smetanu, nasypeme cukr a vaříme. Jakmile se smetana začne vařit, snížíme plamen, přidáme arašídovou pomazánku, metličkou zamícháme a za občasného míchání necháme vařit cca další 2 minuty.
Zatím si připravíme čokoládu - nakrájíme ji na drobné kousky. Hrnec odstavíme z plotny, ihned přidáme nakrájenou čokoládu a metličkou směs mícháme až do úplného rozpuštění čokolády. Vznikne tak hladký krém. Dáme ho na 24 hodin vychladit do lednice. Pak vychlazený krém přeneseme do šlehací mísy a šleháme při středních otáčkách. Krém je hotov.
Přeji dobrou chuť !
Tip: Krém najde své využití při přípravě nejrůznějších dortů, řezů a zákusků. Skvělé chuti docílíte kombinací s arašídovo-čokoládovým plátem. Krémem můžete rovněž plnit cupcakes.