Do většího hrnce nalijeme smetanu, přisypeme cukr, metličkou zamícháme a dáme vařit. Když se začne smetana vařit, přidáme sýr Philadelphia a metličkou vše řádně rozmícháme. Za stálého míchání povaříme cca 5 minut. Vypneme plotnu a metličkou ještě do horké směsi vpravíme nugát a takto připravený základ krému necháme v lednici vychladnout do druhého dne. Následující den dáme vychlazenou směs do šlehače a vyšleháme v krém. Šleháme pouze na střední výkon, aby se krém nesrazil.
Tento krém není vhodný pod potahovací hmotu, je tedy zapotřebí použít máslový mantinel!!
Přeji dobrou chuť !
Tip: Tento krém je vhodný k plnění řezů a dortů. Nehodí se ovšem ke zdobení cukrářským sáčkem s trubičkou. Lepší je kombinovat jej s méně sladkými korpusy ( např.světlý korpus ).