logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Rafaelo

23. prosinec 2016
1604 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nepečené Bezvaječné Velikonoční Vánoční Cukroví
Úvod

Rafaelo Obrázek 1

Cukrovinka lahodné chuti, jejíž přípravu zvládnete velmi snadno.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • slazené zahuštěné mléko
  • 100 g rozpuštěného 100% tuku
  • 250 g kokosu
  • mandle
  • kokos na obalení

V míse smícháme zahuštěné mléko, tuk i kokos a necháme do druhého dne v lednici ztuhnout. Zatím v menším hrnci uvaříme vodu. Když vodu přivedeme k varu, vypneme sporák a nasypeme do ní mandle, které tak necháme cca 30 minut. Budou se pak snadno loupat.

Z lednice vyndáme připravenou hmotu a vytvarujeme z ní kuličky. Do každé vždy vložíme po jedné madli. Hotové kuličky obalíme v kokosu a necháme zatuhnout. Toto cukroví připravujeme zhruba týden před jeho konzumací.

 

Přeji dobrou chut'!

Mohlo by vás zajímat
Panettone aneb italská bábovka
Panettone aneb italská bábovka
Sněhové rohlíčky
Sněhové rohlíčky
Štóla
Štóla
Šmoulí makovky
Šmoulí makovky
Potápky
Potápky

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty