Postup:
Stoprocentní tuk utřeme s moučkovým cukrem, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme těsto. Zapneme troubu na 180 °C a necháme ji předehřát. Připravíme si formičky na ořechy, které ihned plníme kokosovým těstem, a to přibližně do tří čtvrtin jejich objemu. Naskládáme je na plech a dáme péct do vyhřáté trouby. Pečeme do růžova. Po vytažení z trouby necháme ořechy chvíli vychladnout, ale ještě teplé je z formiček vyklepneme na vál a poté necháme úplně vychladnout.
Mezitím si ve vodní lázni rozehřejeme čokoládovou polevu. Pokud je příliš hustá, naředíme ji 100% tukem. Do takto připravené polevy namáčíme poloviny ořechů, necháme je na pečícím papíru ztuhnout a poté je rovnáme do krabice. Hotové ořechy necháme přibližně 14 dní v chladu odležet.
Přeji dobrou chuť!