logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Krém z ricotty a tvarohu

9. prosinec 2016
16389 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Šlehačkové Krémy, gely, polevy
Úvod

Krém z ricotty a tvarohu Obrázek 1

Netradiční krém, který si svou lahodnou chutí získává stále více fanoušků.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 250g ricotty
  • 250g tučného tvarohu
  • 250ml rostlinné šlehačky
  • 4 polévkové lžíce krupicového cukru

Do šlehače dáme rostlinnou šlehačku s cukrem a vyšleháme ji do tuha. Pak přidáme ostatní suroviny a opět krátce šleháme až vznikne krém. Ten můžeme dále ochutit různými ochucovacími pastami nebo obarvit potravinářskými barvami.

Tento krém není vhodný pod potahovací hmotu, je zapotřebí máslového mantinelu!!

 

Přeji dobrou chuť !

Tip: Vyzkoušet jej můžete s mrkvovým korpusem, případně s čokoládovým korpusem z bílé čokolády - přidáním ovoce rozhodně nic nepokazíte.

Mohlo by vás zajímat
Čokoládový krém
Čokoládový krém
Malinový krém
Malinový krém
Jahodový krém
Jahodový krém
Nugátový krém
Nugátový krém
Pudinkový krém s máslem bez laktózy
Pudinkový krém s máslem bez laktózy

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty