Recepty
-
Světlý korpus dia
27. srpen 20161306 xKlasický pórovitý korpus ve své dia variantě.
-
Red velvet dia
27. srpen 2016305 xDia verze korpusu RED VELVET - vláčný a velmi oblíbený ČERVENÝ SAMET.
-
Tvarohovo - pudinkový krém
25. srpen 20165454 xVynikající a lehký krém.
-
Tvaroháček
25. srpen 20161224 xOceníte jej zejména v letních měsících.
-
Salko - domácí kondenzované mléko
25. srpen 20161045 xPamlsek vhodný i k přípravě krémů nebo cukroví.
-
Pomerančový krém
25. srpen 20165442 xOvocný krém s chutí pomerančů, vhodný k plnění zákusků, řezů, dortů i cukroví.
-
Pistáciový krém
25. srpen 20162691 xTrvanlivější krém s chutí i vůní pistácií.
-
Pařížská šlehačka z čokolády
25. srpen 201610709 xVynikající šlehačka s chutí čokolády.
-
Nugátový krém II.
25. srpen 20161568 xLahodný nugátový krém ( lze s ním i zdobit ).
-
Nugátový krém
25. srpen 20162976 xLahodný krém řidší konzistence.
-
Máslový krém
25. srpen 20161122 xSkutečně tradiční krém, který je v našich kuchyních doma již po celé generace.
-
Máslový arašídovo-čokoládový krém
24. srpen 2016611 xJemný a hladký krém vhodný k plnění i zdobení dortů a řezů.